Citrix XenMobile

XenMobile MDM Edition gir rollebasert administrasjon, konfigurasjon og sikkerhet av bedrifts- og ansatteide enheter. Nærmere bestemt så kan IT melde inn og behandle enheter, svarteliste eller hviteliste apps, oppdage jailbroken enheter og gjøre en full eller selektiv sletting av en enhet. Denne løsningen gir brukerne mulighet til å velge enhet, samtidig som man overholder selskapets regler og sikring av bedriftens innhold på enheten.
Ønsker man å utvide mer mer funksjonalitet og ytterligere sikkerhet kan man velge XenMobile Advanced eller Enterprise edition, som også inkluderer Worx Applikasjonene og Citrix Sharefile.

XenMobile kommer i 3 versjoner; XenMobile MDM edition, XenMobile Advanced edition og XenMobile Enterprise edition.

Det er mange ulike produkter innenfor MDM, men kun XenMobile lar deg bygge videre med flere komponenter innenfor samme løsning i etterkant. Man kan starte med MDM for å få kontroll med enhetene og på et senere tidspunkt utvide med Sharefile On Premise for å tilby brukere felleområdet, hjemmeområdet og Sharepoint sikkert direkte ut til IPADS i bedriften.

Vi vil veldig gjerne vise deg demo av hvordan dette produktet fungerer i praksis på mobile enheter.
Ta kontakt med oss for mer informasjon om XenMobile

Vi anbefaler å starte med en POC i deres miljø, for at dere kan få testet løsning ordentlig før dere bestemmer dere. Vi kan tilby god fastpris på dette!

Microsoft Direct Access

Sett opp Microsoft DirectAccess og få sømløs VPN forbindelse!

Direct Access kan forklares enkelt som sømløs VPN forbindelse. Fra brukerens ståsted vil det oppleves som å alltid være tilkoblet bedriftens nettverk og dermed ha tilgang på interne ressurser, så sant maskinen er på Internet.
For IT-Avdelingen vil det også oppleves som om maskinene til brukeren alltid er tilkoblet bedriftens nettverk. Maskinene er adresserbare fra interne servere og kan dermed vedlikeholdes etter behov, og sikkerheten er ivaretatt.

Mindre administrasjon:

Ved å gå over til Direct Access blir det mindre administrasjon enn ved å bruke en VPN-klient, noe som frigjørtid for IT-avdelingen.

Bedre oversikt:

Med Direct Access kan IT-avdelingen lettere holde oversikt over maskinparken,
gjøre support via fjernstyring og kjøre oppdateringer sentralt.

Sømløs tilgang:

Brukerne har tilgang til alle interne systemer uten ekstra pålogging, uavhengig
av om de befinner seg på kontoret, hjemme eller er ute på reise.

Fokusområder og tjenester

Våre partnere

«Ved hjelp av spisskompetanse og de riktige teknologiene setter vi sammen SMARTE
IT-løsninger som gir GODE BRUKEROPPLEVELSER og er VERDISKAPENDE for kunden»

Kontakt oss

+47 46 92 01 90

consulting@technetconsulting.no

Send oss e-post

Postboks 2105, Stubberød, 3255 LarvikElveveien 34, 3262 Larvik